Mezoterapie

MEZOTERAPIA SI MICRONEEDLINGUL

Unul dintre secretele frumuseții la orice vârstă este îngrijirea atentă a pielii, nu oricum, ci stimulând producția de colagen propriu. Colagenul este cheia pentru o piele tânără, fără riduri, cât mai mult timp. Unul dintre tratamentele revoluționare ale medicinii estetice este mezoterapia fracționată sau microneedling-ul medical, care are ca rezultat stimularea formării de colagen nou în piele. Procesul se numește inducție de colagen și are efecte de regenerare și rejuvenare a pielii, tonifiere, hidratare profundă, îmbunătățirea aspectului și texturii pielii.

În ce constă procedura?

Mezoterapia constă în introducerea în tegument a unui cocktail format din vitamine, antioxidanți, aminoacizi, acid hialuronic, oligoelemente, vitamine, minerale, extracte de plante. Amestecurile de substanțe active utilizate sunt absorbite profund și în cantitate mare de piele, ceea ce regenerează și reface pielea. De altfel, sub epiderma noastră, se află dermul unde are loc procesul de formare a neocolagenului. Dispozitivul medical utilizat are ace fine ce penetrează controlat epidermul până la derm. Se declanșează astfel propriul mecanism natural de refacere a pielii prin formarea de colagen și se formează noi vase de sânge, îmbunătățind alimentarea cu sânge a pielii, hrănind și oxigenând pielea.

  • Substanța se introduce cu ajutorul unui aparat special ce permite injectarea cu 5-9 ace simultan, o injectare precisă și uniformă, la adâncimea optimă (1-3 cm).
  • O ședință de mezoterapie durează aproximativ 30 min și presupune injectări de 0,1-0,5 ml, în funcție de zona tratată.

Unde se aplică substanța?

Pe față, gât, decolteu, mâini. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculația și metabolismul celular local , efectul fiind de reîntinerire.

Cât durează o cură?

Se recomandă 3 cure a câte 3 sedințe cu distanță de 2 săptămâni între ele, pe an.

Ce rezultate să așteptați?

Rezultatele sunt spectaculoase, procedura având ca efect o hidratare intensă, stimularea sintezei de colagen și creșterea fermității pielii.

Rețineți!

După mezoterapie, aspectul pielii se va îmbunătății continuu timp de mai multe luni odată cu formarea colagenului.